2009. június 16., kedd

Party Time


Party Time: A készítmény különleges hatóanyagai fokozzák a vérkeringést, oldják a feszültséget. Elősegítik a felszabadult, oldott hangulat kialakulását. Ismert mellékhatása nincs, függőséget nem okoz. Taurin, L-karnitin, koffein és Q10 tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.


A taurin (2-aminoetán-szulfonsav, H2N-CH2-CH2-SO2-OH) nem fehérjeépítő aminosav (pontosabban aminoszulfonsav, ezeket meg szokás különböztetni a hagyományos aminosavaktól). Alkoholban nem, forró vízben viszont jól oldódik. Epesavak alkotórésze, ezek hidrolízistermékeinek vizsgálatakor fedezték fel 1824-ben.

Csecsemők számára esszenciális aminosav. Az anyatejben is megtalálható.


Élettani hatása még csak részben ismert. Szerepet játszik a membránokon keresztüli kalcium-áramlás szabályozásában, egyes szövetek (mint a már említett szívizom) normális működésében, az inzulinhoz hasonlóan elősegíti a glükóz sejtekbe áramlását ezáltal nő a fizikai teljesítőképesség, csökken a vércukorszint. Az izmok tartós terhelése csökkenti taurintartalmukat, valószínűleg ennek is része van az izomgörcs kialakulásában. Méregtelenítő és antioxidáns hatással is rendelkezik.


L-karnitin

A szabad zsírsavak szállítása és elégetése a mitokondriumban az úgynevezett karnitin szállító rendszer segítségével történhet csak meg. A karnitin segíti a normális szívműködést, megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, javítja azok oxigénellátását, így növeli az állóképességet és késlelteti a fáradtságot. Segíti a zsírégetést, nagyobb munkavégzés előtt beszedve annak hatékonyságát fokozza.


Q10 Coenzim

Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Q10 koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.


Mindössze egy egyszerű ingyenes regisztrációval saját webáruházadban megvásárolhatod a szükséges termékeket. Ha viszont megkeresel telefonon: 06 70/ 431 26-86 számon, vagy skype-on: godor.joli kérdéseidre válaszolok.



Terméktapasztalatok!

Javasolt adagolás: napi 2x1 kapszula.

Figyelmeztetés:
A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!

Új hozzászóláshoz be kell jelentkezni

A termékről még nem küldött be senki véleményt