2009. június 16., kedd

Pannonicum zöldség és gyümölcs por és rágótabletta

Ács Zoltán - Pannonicum termékcsalád


Szabó István Pannonicum




A PANNONICUM zöldségek és gyümölcsök aktív pora, víztartalom nélkül. Ellenőrzött MAGYAR gazdaságok, maximális érettségi fokon szüretelt, BIO-tanúsítvánnyal rendelkező nyers gyümölcseiből és zöldségeiből készül, meghagyva természetes kötésben a bennük található biológiailag aktív anyagokat. Tehát nem hatóanyag-koncentrátumokat tartalmaz, hanem enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és mindent ami a zöldségekben és gyümölcsökben értékes és természetes.
A Pannonicum Életerő Pro megalkotása orvostudományi és biokémiai alapokon nyugszik. A modern táplálkozást forradalmasító termék mögött mélységes természetismeret, tudomány és bölcsesség rejlik!

A termék nyers
gyümölcsök, zöldségek, biológiailag aktív, esszenciális tápanyagaink kiegyensúlyozott kombinációjára épül. Európa szerte elismert bio-természetű magyar gyümölcsökből, zöldségekből készül, vákuumszárítással (szoba- és a testhőmrséklet közötti hőfokon, a teljes nedvességtartalom elvonásával), kémiai kivonatolás nélkül. A szárított gyümölcsöt aprítják, őrlik. Nagyon FINOM, így a gyermekek és felnőttek egyaránt örömmel fogyasztják. rendszeres fogysztása révén megteremthetjük szervezetünk egészséges működésének feltételeit, így a betegségeket kiváltó okokat nagyobb eséllyel elkerülhetjük. A bio tisztaságot a Natural Licence Certificate garantálja.

Pannonikum gyümölcspor és rágótabletta

Összetétel: Áfonya (7%), Feketeribiszke (7%), Feketeberkenye (7%), Csicsóka (7%), Csipkebogyó (6%), Homoktövis (6%), Alma+almahéj (6%), Körte (6%), Meggy (5%), Cseresznye (5%), Szeder (5%),Vörös szőlő (5%), Szilva (5%), Málna (4%), Kajszibarack (4%), őszibarack (4%), Bodza (4%), Mézpor (4%), Sárgadinnye (3%)
. Gyümölcsökről bővebben...

Adagolás: A felnőtteknek 1 teáskanálnyi (=4,6g), gyermekeknek az életkortól és testsúlytól függően arányos mennyiségű port 1-1,5 dl szénsavmentes vízben feloldva fogyasztható, így a friss gyümölcsök ízét, illatát élvezheti a fogyasztó. Ez kb. megfelel 3/4 kg gyümölcsnek. Élelmiszernek minősülő készítmény, nem lehet túladagolni.

Pannonikum zöltségpor és rágótabletta

Összetétel: Sárgarépa (7%), Zeller (7%), Cékla (7%), Csicsóka (7%), Brokkoli (6%), Paradicsom (6%), Paszternák (6%), Petrezselyem (6%), Pritamin paprika (6%), Piros paprika (6%), Fehér káposzta (6%), Kelkáposzta (5%), Spenót (5%), Sütőtök (5%), Homoktövis (5%), Mustármag (4%), Torma (3%), Fokhagyma (3%)

Zöldségekről bővebben...

Adagolás: A felnőtteknek 1 teáskanálnyi (=4,6g), gyermekeknek az életkortól és testsúlytól függően arányos mennyiségű port 1-1,5 dl szénsavmentes vízben feloldva fogyasztható, így a friss gyümölcsök ízét, illatát élvezheti a fogyasztó. Ez kb. megfelel 1/2 kg zöldségnek. Élelmiszernek minősülő készítmény, nem lehet túladagolni!


"Ételed legyen orvosságod, orvosságod legyen ételed" - Ez a híres ókori orvostól, Hippokratésztől (Görögország, Kr.e. 460-370) származó szállóige is jelzi, hogy a természetes táplálékoknak már évezredekkel korábban is egészségvédő hatást tulajdonítottak.

Világszerte minden kultúrában megtaláljuk az erre vonatkozó utalásokat. A betegség csak évekig tartó hibás magatartásunknak köszönhetően alakul ki.
A tudomány és a tapasztalatok folyamatosan igazolják, hogy amit naponta teszünk ? eszünk ? és gondolunk, meghatározza, hogy hogyan és mennyi ideig fogunk élni.Rajtunk múlik!

A természet ereje, mely formában tart?.

PANNONICUM, amely tartalmazza a gyümölcsöket és zöldségeket alkotó esszenciális tápanyagok teljes tárházát.

Éltünk a természet kínálta lehetőségekkel és ötvöztük őket a modern tudomány vívmányaival, annak érdekében, hogy egészségünket minél tovább megőrizhessük.

A Pannonicum előállításához a zöldségek és gyümölcsök azon részeit használjuk fel, amelyek a tudomány által igazolt élettani hatással bírnak.Európa szerte elismert magyar termesztésű bio- gyümölcsökből és zöldségekből készül, vákuumszárítással (szoba- és a testhőmérséklet közötti hőfokon, a teljes nedvességtartalom elvonásával), kémiai kivonatolás nélkül.

Terméktapasztalatok!

Mindössze egy egyszerû ingyenes regisztrációval sajárt webáruházadban megvásárolhatod a szükséges termékeket. Ha viszont megkeresel telefonon: 06 70/ 431 26-86 számon, vagy skype-on: godor.joli kérdéseidre válaszolok.