2009. június 16., kedd

Black Magic Plus


Black Magic Plus

A készítmény többszörösen telítetlen zsírsav tartalma révén elősegíti a szív és érrendszer egészséges működését és csökkenti a vér triglicerid szintjét. A termék kapszulánként 395 mg többszörösen telítetlen zsírsavat tartalmaz, ezen belül jelentős arányban Omega-6 és Omega-3 zsírsavakat, mellyel hozzájárul a prostaciklinek koncentrációjának növeléséhez (mellyel az erek tágulását segítik elő), a foszforlipidek és a prostagladinok szintézisének ösztönzéséhez, végső soron az erek egészségéhez. Búzacsíra olajból származó természetes, ill. hozzáadott E-vitamint is tartalmaz. Az E-vitamin antioxidáns hatása révén védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek a sejtmembránok szerkezetét, ill. a sejtek alkotórészeit károsítják, és az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért is felelősek.

"Az omega-3 zsírsavak esszenciális zsírsavak, ami azt jelenti, hogy a szervezet nem képes azokat előállítani, ezért a táplálékkal kell felvenni.

Az esszenciális zsírsavak egy másik csoportját képezik az omega-6 zsírsavak; elsősorban a magvakban, és a növényekben fordulnak elő.

A két esszenciális zsírsav táplálkozásbiológiai hatása a szervezetben jórészt ellentétes, bioaktív származékaik különböző módon befolyásolják pl.: az erek tónusát, ellentétes a véralvadásra vagy a gyulladásos folyamatokra kifejtett hatásuk. Az egyensúlyt, a szervezet megfelelő működését a két esszenciális zsírsav bevitelének megfelelő mennyisége és aránya biztosítja. A hazai táplálkozásra azonban az omega-6 zsírsav túlzott bevitele mellett az omega-3 zsírsav hiány jellemző.

Mindkét esszenciális zsírsavat az E-vitamin tartalom védi meg az avasodástól.

Az E-vitamin védő hatása annak köszönhető, hogy mint természetes antioxidáns leköti az anyagcsere folyamatok, stressz vagy toxikus anyagok stb. hatására képződő szabadgyököket, amelyek károsíthatják a sejteket, gyorsíthatják az öregedési folyamatokat, elősegíthetik az érelmeszesedés, a szürke hályog, és daganatos stb. megbetegedések kialakulását.

Az omega-3 zsírsavak szükségesek a magzat és a csecsemő optimális fejlődéséhez, növekedéséhez.

A várandós anya megfelelő omega-3 zsírsavellátottsága befolyásolja a méhlepény és a tejmirigyek fejlődését, csökkenti a koraszülés veszélyét. A terhesség 3. trimeszterétől és a szoptatás alatt az anyatejből, az esszenciális zsírsavak (mind az omega-3 ból származó DHA, mind az omega-6-ból származó AA) beépülnek a magzat idegrendszerébe és a szemideghártya sejtjeibe, biztosítva a csecsemő optimális látás élességét és szellemi fejlődését."

Dr. Barna Mária
a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke


Mindössze egy egyszerű ingyenes regisztrációval saját webáruházadban megvásárolhatod a szükséges termékeket. Ha viszont megkeresel telefonon: 06 70/ 431 26-86 számon, vagy skype-on: godor.joli kérdéseidre válaszolok.

Terméktapasztalatok!