2009. június 16., kedd

Hummel Mikrorostos Gél


Miben segít Neked a Mikrorostos Biogél?
Ács Zoltán - Dr. Hummel Zoltán féle Mikrorostos Biogél


Szabó István - Mikrorostos Biogél!




Az immunrendszerünk fő székhelye a belekben van. Szervezetünk ezen az óriási felületen érintkezik a legtöbb külvilágból származó ellenséggel. a Bélnyálkahártyád feladata, ennek a felületnek a tisztán tartása. Ha valahol hiányos, akkor ott támadnak a mérgek.

A Biogél ekkor fejti ki hatását. Pótolja bélnyálkahártyádat, újraépíti az élő bélflórádat. Egyszerűen kitakarítja a szervezetedet, összeszedi és eltünteti a sok szemetet.

A mikrorostok sokkal jobban tisztítanak a növényi rostoknál, mert ezerszer vékonyabbak náluk, így a legkisebb molekulákat is megkötik, és Neked épp erre van szükséged a szervezeted méregtelenítésében.

Megelőzési célból napi 3 kiskanállal fogyaszd étkezések előtt, indokolt esetben 3×1 evőkanállal.

Biogélről még többet




A szombati M1 TV-csatorna Egészség ABC műsora a külső-belső méregtelenítésről szólt. A középső blokk a bélrendszer tisztítását emelte ki, és ennek kapcsán Dr. Hummel Zoltán professzor úrral készült hosszabb beszélgetés.




Terméktapasztalatok!

Mindössze egy egyszerû ingyenes regisztrációval sajárt webáruházadban megvásárolhatod a szükséges termékeket. Ha viszont megkeresel telefonon: 06 70/ 431 26-86 számon, vagy skype-on: godor.joli kérdéseidre válaszolok.