2009. június 16., kedd

Memo Plusz


Memo Plusz

Szójalecitint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény
Nettó tömeg: 48 db 550mg-os kapszula (26,4g)
A lecitin hozzájárul a sejtmembránok stabilitásához, ezáltal az optimális sejtműködéshez, kedvező hatással van az agy és az idegrendszer működésére.
A napi adag (2 kapszula) tartalmaz:
Szójalecitin: 760mg

Összetevők:
Szójalecitin (380 mg/kapszula), szójaolaj (40mg/kapszula), zselatin, nedvesít?szer: glicerin

Szójalecitin.

A szójalecitin a legfontosabb alkotórésze a sejtmembránnak, a sejtműködés életfontosságú eleme.

Három fő alkotóeleme, a kolin, az inozitol és a szerin. A kolin segíti a máj és az agysejtek sejtmembrán épülését. Az inozitol a kolinnal együtt segíti az agysejtek tápanyagellátását.

Az inozitol fontos a csontvelő, a szemszövet és a bélrendszer sejtjei számára. Fényesebbé teszi a hajat, jótékony hatással van növekedésére.

A harmadik alkotóeleme, a szerin, melyen memórianövelőként emlegetnek. A szervezet teljesítőképessége is jelentős mértékben függ a sejtek lecitin tartalmától. Folyamatos szedésével csökkenthető az érelmeszesedés kialakulása és a szérumkoleszterinszint, valamint felerősíthető a legyengült szervezet.

Ezek lipotróp anyagok, vagyis megakadályozzák a májban nagy mennyiségű zsír lerakódását. A kolin a B-komplex tagja, emulgeálja a koleszterint, azaz fizikailag felbontja, és megakadályozza, hogy az érfalakra lerakódjon. Könnyíti az idegimpulzusok haladását, időskori emlékezetkihagyásra 1-5 gramm szedése hatásos. Segíti a májat a méregtelenítésben, nyugtató hatású. Az inozitol szintén a B-komplex tagja, fontos szerepe van az agysejtek táplálásában. Csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a haj kihullását, megelőzi az ekcémát, nyugtató hatású. A sok koffein fokozza az inozitol szükségletet.

Mindössze egy egyszerű ingyenes regisztrációval saját webáruházadban megvásárolhatod a szükséges termékeket. Ha viszont megkeresel telefonon: 06 70/ 431 26-86 számon, vagy skype-on: godor.joli kérdéseidre válaszolok.


Terméktapasztalatok!