2009. június 16., kedd

Pannonicum Porított citrom, -Yess Goodlife C-vitamin


Pannonicum Porított citrom

Egyiptomi termesztésű, teljes érettségi fokon szüretelt citrom kerül feldolgozásra. A citrom levét és velőjét hasznosítjuk. Dehidratálással 26-30 Celsius fok közötti hőmérsékleten, kémiai kivonatolás nélkül, a teljes nedvesség tartalom elvonásával készül. A teljes érettségi fokon szüretelt citrom magas beltartalmi értékei az egyedi gyártási technológia révén megmaradnak. A hatóanyagok nem károsak. A doboz tartalma (45g) 2,25 kilogramm nyers citromnak felel meg. Az érett citrom értékes oldó és méregtelenítő hatású. Bioflavon-tartalma vértisztító. Regenerálja a véredényeket.
Oldja és eltávolítja a szervetlen sókat. Immunerősítő. Természetes C-vitamin forrás.
A termék technológiai tisztaságát a Natural Licence Certificate garantálja.

Nem étrendkiegészítő, természetes élelmiszer.
Hozzáadott cukrot, tartósítószert, valamint szintetikus adalékanyagokat, színezékeket, valamint mesterséges vitaminokat nem tartalmaz.

A C-vitamin vízben oldódó vitamin, és ez az egyetlen, magyar tudós által, és Magyarországon véghezvitt felfedezés, amelyet Nobel-díjjal jutalmaztak. Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik a C-vitamin első előállítása tiszta formában, melyet az elterjedt tévhittel ellentétben nem citromból, hanem paprikából végzett. A C-vitamin furcsa vitamin: mindössze két állatfaj, a tengerimalac és az ember nem tudja előállítani, más fajok igen, tehát számukra ez nem vitamin. Mindemellett ez a vitamin birtokolja a legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin címét, mert a napi szükséglete akkora, hogy bármely más vitaminé sem éri el.
Gyakran használjuk az "aszkorbinsav" megnevezést is rá. Vízben igen jól oldódik, de oxigén, fény, hő vagy fémionok hatására könnyen bomlik.

C-vitamin a jó egészség legfontosabb forrá­sa, szedése a legjobb módszer az olyan be­tegségek megelőzésére, mint például a rák vagy a szívproblémák. A C-vitamin ellenállóvá teszi szervezetünket a fertőzésekkel szemben - és emellett még a fájdalmat is csillapítja bizonyos gyulladásos betegségeknél, például az ízületi gyulladás esetében. Mivel az emberi szervezet már több millió évvel ezelőtt elveszítette azon képességét, hogy e nélkülözhetetlen tápanyagot elő tudja állítani, nekünk kell bevinnünk, táplál­kozás útján.

Mihez szükséges?

  • Oxido-reduktív folyamatok
  • Kollagénfehérjék szintézise
  • Hormonok szintézise
  • Immunrendszer működése
  • Vas- és rézfelszívódás

Yess Goodlife C-vitamin.

C-vitamin tartalmú citromízű étrend-kiegészítő oldat, édesítőszerrel. Mivel csepp formában van, ezért azonnal felszívódik a szervezetben.











Porított citrom:









Mindössze egy egyszerű ingyenes regisztrációval saját webáruházadban megvásárolhatod a szükséges termékeket. Ha viszont megkeresel telefonon: 06 70/ 431 26-86 számon, vagy skype-on: godor.joli kérdéseidre válaszolok.


Terméktapasztalatok!