2009. június 16., kedd

Omega-3 Plus


Omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítõ készítmény az erek komplex védelmére!

A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartozik a tengeri halak fogyasztása, melyek fontos étrendi forrásai a többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavaknak. A többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez, csökkentik a vér koleszterin szintjét. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az EPA és DHA zsírsavak csökkentik a vér triglicerid szintjét. A készítmény szedése javasolt azok számára, akik kevés tengeri eredet? táplálékot fogyasztanak.
Nettó tömeg: 48 db 550mg-os kapszula (26,4g)

Az Omega-3 lágyzselatin kapszula többszörösen telítetlen zsírsavakat magas koncentrációban tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Az omega-3 zsírsavak esszenciális zsírsavak, ami azt jelenti, hogy a szervezet nem képes azokat előállítani, ezért a táplálékkal kell felvenni.

Az erek komplex védelmére!


A mélytengeri halakból származó, kiváló minőségű Omega 3 zsírsavak rendszeres fogyasztásával jelentős mértékben fokozható a szív- és érrendszer védelme. Hozzájárulhatnak a védő koleszterin szint növeléséhez, és a káros LDL-koleszterin szint csökkentéséhez a vérben. Ezen túlmenően fokozzák a szervezet ellenállóképességét.

Tudományos vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavaknak - így a halolajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavaknak kitüntetett szerepük van egészségünk megőrzésében. Ezek az esszenciális zsírsavak szív- és érvédő hatásúak, jelentős szerepet játszanak az allergiás megbetegedések prevenciójában és az immunvédelemben is. Táplálkozás-élettani szempontból az omega-6 és az omega-3 zsírsavak különös figyelmet érdemelnek. Felmérések alapján szervezetünkbe a szükséges mennyiség töredékét visszük be a táplálékkal, ezért kívánatos az omega-3 zsírsavak bevitelét növelni és az omega-6, omega-3 zsírsav arányt optimalizálni.
Szemben a melegebb vizű halakkal, a mélytengeri halak nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozzák fel ezeket a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavakat.


"Az omega-3 zsírsavak szükségesek a magzat és a csecsemő optimális fejlődéséhez, növekedéséhez.

A várandós anya megfelelő omega-3 zsírsavellátottsága befolyásolja a méhlepény és a tejmirigyek fejlődését, csökkenti a koraszülés veszélyét. A terhesség 3. trimeszterétől és a szoptatás alatt az anyatejből, az esszenciális zsírsavak (mind az omega-3 ból származó DHA, mind az omega-6-ból származó AA) beépülnek a magzat idegrendszerébe és a szemideghártya sejtjeibe, biztosítva a csecsemő optimális látás élességét és szellemi fejlődését."

Dr. Barna Mária
a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke


Mindössze egy egyszerű ingyenes regisztrációval saját webáruházadban megvásárolhatod a szükséges termékeket. Ha viszont megkeresel telefonon: 06 70/ 431 26-86 számon, vagy skype-on: godor.joli kérdéseidre válaszolok.



Terméktapasztalatok!

Javasolt adagolás: napi 2x1 kapszula.

Figyelmeztetés:
A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!

Új hozzászóláshoz be kell jelentkezni

A termékről még nem küldött be senki véleményt