2009. június 16., kedd

Ezüszszálas zokni


Ezüszszálas zokni

Az ezüstöt az emberiség évezredek óta használja a káros gombák és baktériumok elszaporodásának meggátolására.

Az ezüstözött szál visszaveri a hőt, jó elektromos- és hővezető. Ezáltal meggátolja a sztatikus feltöltődést, melegen tartja a lábat, ideálisabb környezetet biztosít az ízületeinknek és növeli a komfortérzetet. A zokni ezüst tartalma elpusztítja a gombákat és baktériumokat, amik a láb izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozzák.

Az ezüstzokni előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. A nagy elektromos vezetőképességű szálak hatására beindul a vérkeringés, így megszünteti az elégtelen keringés következtében kialakuló lábdagadást és „lábfázásos” tüneteket. Ezen hatások miatt nagy segítség cukorbetegeknél a fertőzések megelőzésére, valamint minden olyan esetben, ahol tartósan cipőben, bakancsban kell lennünk.

Az Ezüstzoknit ajánljuk:

  • lábfertőzések és
  • neurodermatitisz esetén,
  • lábszagkeltő baktériumok ellen,
  • keringési problémák megszűntetésére,
  • gombák szaporodásának meggátolására.

A zokni ezüstbevonatú fonalat tartalmaz. Az ezüst elmpusztítja azokat a gombákat és baktériumokat, amik a láb izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozzák.

Mindössze egy egyszerű ingyenes regisztrációval saját webáruházadban megvásárolhatod a szükséges termékeket. Ha viszont megkeresel telefonon: 06 70/ 431 26-86 számon, vagy skype-on: godor.joli kérdéseidre válaszolok.


Terméktapasztalatok!